Относно


Здрасти, казвам се Влади Неколов и съм блогър, писател (да не се бърка с автор) и самопровъзгласил се кинокритик (опитите ми за смислени текстове в областта на седмото изкуство с музикални и телевизионни бонуси можеш да разгледаш в CIIINEMA).

Writing Passions е интернет кътче, в което смятам да разположа странния и, на моменти, откачен свят на въображението ми. В началото смятам да публикувам най-ранните си разкази, а те са, меко казано, недодялани, но пък, по десткиму наивни и значат много за мен. После ще минем на "по-зрелите" разкази, новели и дори, ако намеря за уместно, част от романи. Страшно много ще се радвам ако харесаш някоя от творбите ми, не забравяй и да пуснеш по някой коментар, за да не умре от глад горкия бложец. :P

Поздрави и... Ааа, не уточних само още нещо - основните жанрове, които в момента пиша, са фантастика и комично фентъзи, но не се изненадвай, ако се натъкнеш на някой трилър или мистерия - музата не знае ограничения :) . Та, поздрави и приятно прекарване в Writing Passions.